Onze Savannahs in hét Savannahboek! 🥰

Vanaf nu is het Nederlandstalige boek over de Savannah kat overal te koop. We zijn ontzettend trots dat ook onze Savannahs hierin staan!
Dit boek is echt een aanrader voor iedereen die meer over de Savannah wil weten. Het boek bevat ontzettend veel informatie (maar leest heel prettig!) en heerlijk veel foto’s, waaronder ook foto’s van onze katten! De fotoshoot duurde langer dan verwacht, want behalve de volwassen katten hadden we ook kittens mee. En zodra die hummeltjes het tijd vonden voor een tukje, konden wij niets anders dan afwachten totdat de fotomodelletjes er weer zin aan hadden 😉. Maar gelukkig is ons geduld ruimschoots beloond, want de foto’s – gemaakt door Anita Giskes – zijn echt prachtig geworden!
Het prachtige boek De Savannah kat (ISBN 978-90-811330-5-0) heeft een groot, liggend formaat (± 30 cm x 23 cm), telt 152 pagina’s en kost € 45,- en is nu overal verkrijgbaar!
Auteur: Cindy Schwering / www.dierenboekenbestellen.nl
Vormgeving: Nelleke Dikkerboom / www.tantepee.nl
Fotografie: Anita Giskes / www.huisdieropdefoto.nl en Carolien van Schie / www.carolienvanschie.nl